A R O N19/03/2019

De newbornshoot van Aron ♡♡

Alweer een tijdje geleden mocht ik de newbornshoot van Aron verzorgen. Ik kwam gezellig bij Aron thuis en zijn moeder had heerlijke (echt heerlijke) muffins gebakken!
Het recept ben ik vergeten te vragen, maar misschien dat dat nog komt ;-).

De shoot verliep goed, bij één van de laatste foto’s hebben wij enorm kunnen lachen. Ik vroeg mama (Simone) lief naar haar zoon te lachen. Precies op dat moment plaste Aron, ja recht in haar mond ;-).

Bekijk hier een preview van deze leuke newbornshoot!

Wil je meer newbornfotografie zien? Klik dan hier!

 

Actief ben ik 0.a. in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, Nijkerk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede, Veenendaal, Nijmegen, Lunteren, Woudenberg, Stroe, Kootwijkerbroek, Ermelo, Utrecht, De Glind, Renswoude, Wekerom, Harskamp, De Klomp, Soest, Vathorst, Hoogland, Ugchelen, Hoenderloo, Deventer. Hier ben ik o.a. te boeken voor een newborn shoot, als geboorte fotograaf, voor cakesmash fotoshoots, voor een zwangerschapsfotoshoot, lifestyle fotoshoots, familiefotografie, babyfotografie en kinderfotografie. Wil je een andere shoot? Stuur mij gerust even een berichtje!