Blog mama Dexx20/08/2019

De lifestyle newbornshoot van Dexx ♡♡

Begin juli was ik bij Dexx thuis in Otterlo om lifestyle newborn foto’s te maken. Mama Susanne schrijft:

——————————————-
Een positieve zwangerschapstest.
Zien we dat goed? Toch nog 1 test erbij gepakt, Jaa echt, ZWANGER!! Ik ben gewoon zwanger. Whaa. Oké, wat nu?!
Eerst een afspraak bij de verloskundige inplannen om er zeker van te zijn of ik echt zwanger ben.
De eerste afspraak bij de verloskundige was allemaal goed. Zo fijn! Toen begonnen we het echt te beseffen. Er zit gewoon een klein wondertje in mijn buik, dat zich nog helemaal moet gaan ontwikkelen. Wat bijzonder. Dan begin je te groeien en te groeien tot een mooie bolle buik.
Vanaf het begin had ik sterk het gevoel dat het een jongentje zal worden. Een jongentje of een meisje het maakt ons niet uit, als het maar gezond is. Toch wilde we het zelf wel graag weten en hebben we met de 20 weken echo gezien dat er een jongentje onderweg is.
Toch een jongentje, mijn gevoel zei het al. Super leuk.
Tegen iedereen hebben we gezegd dat we het niet wilde weten. Veel mensen vroegen dan ook, ‘en weet je al wat het wordt?’
Nee, eigenlijk willen we het zelf wel graag weten maar dan kan ik mijn mond toch niet houden, tegenover mijn zus, familie en vriendinnen’. Haha maar toch wel. Niemand heeft het door gehad. Haha zo leuk. Vooral omdat het een jongentje is was het makkelijk praten in hij vorm.
Er werd een babyborrel georganiseerd op het werk en ik werd verrast met een babyshower door al mijn vriendinnen. Wat een leuke tijd. Zwanger zijn is echt heel bijzonder. Er gebeurt zoveel in je lichaam maar ook daar buiten omheen.
In mijn zwangerschap had ik last van een te hoge bloeddruk dus moest ik eerder stoppen met mijn werk. Rustig aan doen, dus op de bank gaan zitten met mijn voeten omhoog. (Niks voor mij)
Ik wilde graag 4 weken van te voren stoppen met mijn werk maar dat werden er 6. Eenmaal thuis zakte mijn bloeddruk gelukkig weer. Echt even de tijd voor mezelf genomen. Dat was ook heerlijk.
In deze weken heb ik me eigen echt voorbereid op wat er komen gaat.
Een bevalling van ons eerste kindje.
Met 38,5 week kwam ik in het ziekenhuis om ingeleid te worden. Mijn bloeddruk was weer gestegen. Ik zat tegen een zwangerschapsvergiftiging aan.
Vrijdag in het ziekenhuis gekomen en Maandag ochtend is Dexx geboren om 03.30. Precies met 39 weken geboren. 1 week te vroeg. Maar dat is geen probleem want nu kunnen we echt van elkaar genieten. Het is zo fijn dat hij er is. Een hele mooie bijzondere tijd. Vooraf had ik nooit kunnen bedenken dat het zo mooi zal zijn. Nu Dexx geboren is weet ik pas echt hoe dat voelt. Het gaat heel goed met Dexx.

Deze bijzondere tijd kun je niet even stil zetten het gaat zo snel. Iedereen zegt dat altijd wel maar het is echt zo. Volop genieten!!
Het is daarom zo leuk dat we een lifestyle newborn shoot hebben gedaan. Terug kijken in de tijd! Ik ben dol op foto’s. Echt een geweldig cadeau uit ons 10 dagen pakket!
We zijn er zo blij mee.
Dankjewel Linda voor deze prachtige foto’s.
————————————————-

Bijgevoegd een kleine preview van deze ontzettend gezellige fotoshoot!

Wil je nog meer newborn lifestyle foto’s zien? Klik dan hier! Deze newbornshoot is in Otterlo gemaakt, vraag gerust of ik ook bij jou aan huis kom! Het is ook mogelijk om in mijn studio in Barneveld te komen!