Blog Nikita09/04/2019

Blog geschreven door super mama Nikita ♡♡

‘Oké, laat ik er geen doekjes om winden..
eigenlijk wist ik meteen al dat het “raak” was. Een instinkt zou je het kunnen noemen. Onze eerste is verwekt in Italië, wat een giller zou het zijn als dit een Frans kindje wordt zei ik tegen mijn man.
Niets bleek minder waar want bij thuiskomst was ik zo goed als de auto nog  niet uitgestapt of ik deed de test (ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen al was het nog voor mijn verwachte menstruatie) En ja hoor!!! Raak!!!

Een spannende tijd volgde, want voor onze dochter had ik 2 miskramen gehad. Bij ongeveer 5 weken begon ik krampen en bloedverlies te krijgen. Daar gaan we dachten we… Tot onze verbazing zagen we met 7 weken een heel mooi knipperlichtje! Yes laat die roze wolk nu maar beginnen!
Een wolk van misselijkheid en lamlendigheid bleek het.. bah bah wat is dat heftig met een rondlopende peuter die geen idee heeft wat er aan de hand is en alle aandacht wil! Maar hè! Niet zeuren want we weten waarvoor we het doen hè!

Na week 18 ging het eindelijk beter.
Wat een vreugde toen de 20 weken echo goed bleek! Alles zit erop en eraan, wat is het toch magisch zon klein Frumpie die groeit in mijn buik. Een Frumpie met piemel! Een jongen! 💙
Ik zal liegen als ik zeg dat we door het dolle heen waren, we moesten behoorlijk wennen.. misschien omdat we een dochter hebben en het ons niet kunnen voorstellen hoe het is om een zoon te krijgen, misschien een ideaal beeld van 2 dochters?? Geen idee maar nu kan ik oprecht zeggen dat we blij en trots zijn!

En dan nu ineens verlof! Uhhhh waar zijn de afgelopen 14 weken gebleven?
Bizar zo snel de tijd gaat als je nog een peuter hebt rond banjeren. Soms ook best pittig als ik eerlijk ben.. in iedergeval heel anders als met een eerste.
Genieten genieten genieten gaat er alleen maar door mijn hoofd..

En genieten kan ik! Wat ben ik dankbaar, blij en trots als ik naar deze mooie foto’s kijk! Wauw.. dit is ons gezinnetje en over ongeveer 6 weken hebben we een gezicht bij ons mannetje. Ik kan niet wachten om hem te knuffelen, kussen, voelen, ruiken en lief te hebben ❤.’

Liefs Nikita

 

Wil je meer zwangerschaps foto’s zien? Klik dan hier!

 

Actief ben ik 0.a. in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, Nijkerk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede, Veenendaal, Nijmegen, Lunteren, Woudenberg, Stroe, Kootwijkerbroek, Ermelo, Utrecht, De Glind, Renswoude, Wekerom, Harskamp, De Klomp, Soest, Vathorst, Hoogland, Ugchelen, Hoenderloo, Deventer. Hier ben ik o.a. te boeken voor een newborn shoot, als geboorte fotograaf, voor cakesmash fotoshoots, voor een zwangerschapsfotoshoot, lifestyle fotoshoots, familiefotografie, babyfotografie en kinderfotografie. Wil je een andere shoot? Stuur mij gerust even een berichtje!