D I A N N E03/08/2018

Zwangerschapsfotografie en newbornshoot.

Een aantal weken geleden heb ik de kleine man van Dianne mogen fotograferen. Het leuke is dat ik ook haar zwangerschap mocht vastleggen, wat was ze mooi zwanger! Dianne heeft zelf nog een stukje geschreven, vind je het leuk om dit te lezen?

In mei kwamen we bij Linda voor een zwangerschap shoot. Ik  koos ervoor om de shoot binnen in haar studio aan huis te doen, omdat ik graag een witte achtergrond wilde zodat mijn buik extra zou opvallen. 
 
We waren zwanger van ons tweede kindje. We hebben al een meisje Estrella van bijna 3 jaar en deze keer zou het een jongetje worden. De zwangerschap verliep prima, maar met het warme weer en mijn enorm dikke buik waren de laatste weken toch wel erg zwaar. Ook de dag van de shoot was het erg warm, maar ondanks dat zijn de foto’s heel mooi geworden. 
 
Maandag 2 juli op de uitgerekende datum begonnen rond 17.00 uur de weeën. Toch gingen we nog even uit eten. Aan tafel bij het restaurant kwamen de weeën steeds vaker en regelmatiger. Eenmaal thuis ben ik in een warm bad gaan liggen om de pijn te verzachten en daarna hebben we de verloskundige gebeld.
Dinsdag 3 juli is Emilio na een lange, pittige bevalling eindelijk om 9.44 uur in het ziekenhuis geboren. 
 
De dag van de new born shoot was het wederom erg warm. Gelukkig was het bij ons thuis binnen nog vrij aangenaam. Emilio deed het heel goed tijdens de shoot en sliep bijna alleen maar. De foto’s van hem zijn allemaal erg lief. Daarnaast wilden we graag een mooie gezinsfoto van ons vieren en dit is gelukt. 
 
Linda is een top fotograaf! Ze zorgt ervoor dat je je erg op je gemak voelt tijdens de shoot. Ze is professioneel en geeft goede aanwijzingen. Mede daardoor zijn de foto’s heel mooi geworden. Daarnaast verzon ze allerlei leuke, grappige dingen tijdens de shoots om de aandacht van onze eigenwijze dochter van 2 jaar vast te houden. Dit deed ze erg leuk!
Mochten we in de toekomst weer een fotoshoot willen, komen we zeker bij Linda terug!!
 
Liefs, Dianne