Enka fabriek Ede01/06/2018

Fotoshoot in de oude Enka fabriek in Ede.

Inmiddels 4 weken geleden ben ik samen met Tjitske en haar gezin naar de oude Enka fabriek in Ede gegaan voor een leuke fotoshoot. Het was niet de eerste keer dat ik Tjitske mocht fotograferen, extra leuk natuurlijk! De laatste keer dat ik haar zag was ze nog maar net zwanger en nu is de kleine er al!

Wisten jullie dat ik meer familie fotografie doe? Je kan mijn portfolio bekijken via deze link:
Portfolio familie fotografie

Hier beneden een preview van de fotoshoot en een stukje geschreven door Tjitske:

Op facebook kwam ik steeds vaker de mooie foto’s van Linda tegen en hierdoor wist ik meteen dat ik heel graag een keer door haar gefotografeerd wilde worden.
Dus toen ik 1.5 jaar geleden zwanger was van onze 2de kindje zag ik mijn kans en heeft Linda foto’s gemaakt van onze dochter, onze hond en van mij in het Paradijs. En wat een mooie foto’s waren dat geworden! We hadden ook foto’s gemaakt met onze dochter in een ‘t shirt waarop stond dat ze grote zus werd en dat werd meteen ook onze kerstkaart van dat jaar.
Wat een hoop gave reacties, er zijn mensen die de kaart zelfs nu nog in huis hebben staan!

Toen het idee kwam om, nu voor ons gevoel het gezin compleet is, een familie fotoshoot te doen wist ik meteen dat ik Linda weer wilde vragen.
5 jaar geleden hebben wij in de ENKA fabriek in Ede onze trouwfoto’s laten maken en deze fabriek sluit einde van dit jaar dus het leek ons heel leuk om daar nu met onze 2 meiden en hond nog een fotoshoot te doen voordat het niet meer mogelijk was.
Linda was meteen enthousiast en heeft de locatie geregeld.

Zondag 6 mei was het dan zo ver.
Natuurlijk voor moeders hier dikke stress om het gezin en de hond allemaal op tijd en netjes klaar te hebben. Zodra we op locatie waren was het meteen relaxed. Linda brengt dat gewoon over.

Ik vond het een hele uitdaging; een hond die niet blijft zitten, een baby die steeds wegkruipt, een kind die “moet” lachen en dan nog ouders die camera schuw zijn..
Linda is zo fijn om mee te werken, die ziet overal mogelijkheden en neemt alle tijd voor je en is overal voor in. Dat is zo fijn! En dat zie je denk ik ook wel terug op de foto’s.
Want het eindresultaat.. Wauw, wat zijn er er blij mee.. Boven onze verwachtingen..

 

Lieve Linda,

Als we ooit weer een fotoshoot doen, weet ik je gewoon weer te vinden..(-:
Hoe jij in de familie-chaos de rust weet te behouden en deze op 1 of andere manier ook
weet vast te leggen vind ik zo knap, dankjewel!