JA ik wil!24/04/2020

JA ik wil!

Een aantal weken geleden waren Romy, Allon&Guus bij mij in de studio voor een uitzonderlijk leuke fotoshoot, lees hier het verhaal van Romy en bekijk de foto’s van Allon zijn aanzoek!!

‘Allon en ik hebben elkaar leren kennen tijdens een treinreis naar België in oktober 2016. We gingen een weekend weg met ‘gemeenschappelijke’ vrienden, terwijl wij elkaar nog niet eerder hadden ontmoet. Ondanks dat onze koetjes en kalfjes gesprekjes niet soepel verliepen tijdens de reis en het weekend, waren we elkaar eenmaal thuis niet vergeten. In december stond ik met een vriendin op een kerstmarkt om zelfgemaakte knutsels te verkopen en ja hoor, wie kwam daar aan.. Allon. Mocht een schilderij met een hertenkop niet worden verkocht, hield hij zich aanbevolen. Een paar weken later appte hij mij of het schilderij al was verkocht, maar dit was niet zo. Hij vroeg of hij het kon kopen en of er ook een bezorgservice bij zat. “Geen probleem”, zei ik, en voor ik het wist zaten we een heerlijk hapje te eten bij Allon thuis met het schilderij aan de muur. Sindsdien is het heel snel gegaan. Afstuderen, huisje verkopen, poes aanschaffen en samen in december 2018 verhuizen naar ons nieuwe huis met z’n 4tjes: Allon, ik, de poes Molly en …… een wondertje dat in mijn buik zat. Helaas was dit voor korte duur en was het voor ons tijdens Nieuwjaar duidelijk dat er geen hartje meer klopte. De roze wolk vloog dit keer ons voorbij. Gelukkig lukte het vrij vlot om weer zwanger te raken en deze zwangerschap verliep vlekkeloos. Guus, onze lieve Guus, werd geboren op 12 november 2019. Wauw! Intens gelukkig zijn wij als ouders met zo’n lieve lachebek. Hoe verdrietig een jaar ook begint, hoe bijzonder en prachtig een jaar kan eindigen. Het zo fijn met zijn drietjes hebben, wilde ik graag vastleggen en toen kwam ik vanzelf op de site van Linda. Als kerstcadeautje gaf ik de fotoshoot aan onszelf .
We kwamen tot een afspraak en Linda maakte prachtige foto’s in februari. Guus was drie maanden en begon al heerlijk met glimlachen. Het was gezellig en een bijzondere ervaring om als gezinnetje te worden gefotografeerd. Maar.. als kers op de taart werd deze ervaring nog veel specialer. Aan het einde van de shoot, ging Allon op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Hij had een ring en een mooie speech voorbereid, maar daar is niks meer van bijgebleven. Ik was enorm verbaasd, want normaal heb ik alles door, behalve dit. Ik kon alleen maar denken: ‘JA JA JA!’ Trots ben ik op ons als ik naar de foto’s kijk.

Van een ritje in de trein, naar een reis in ons huwelijksbootje met Guus in onze handen.’