Lifestyle shoot Carlijn17/05/2019

De lifestyle fotoshoot van Carlijn en haar gezin!

Alweer even geleden, maart om precies te zijn, heb ik het gezin van Carlijn mogen vastleggen. Carlijn had gekozen voor een lifestyle fotoshoot, hierbij fotografeer ik veelal in de woonkamer en de slaapkamers. Carlijn heeft een blogje geschreven, deze lees je hieronder! Ook een kleine preview van de fotoshoot zie je hieronder!

‘#Tijd…

Of ik een blog wil schrijven, uh ja leuk is mijn antwoord! Maar waar moet het over gaan en waar vind ik de tijd om eens even te gaan zitten voor het schrijven van een leuke blog…mhh want tijd dat is met de komst van onze tweede man nog schaarser geworden dan dat het al was. Ik moet heel bewust tijd maken om eens even lekker te knuffelen en te “praten” met onze lieve Max. Want het ventje moet toch wat meer geduld hebben dan toen onze oudste (nu een ondeugende dreumes van bijna 3) zo klein was en hij de volledig aandacht had van papa en mama. Daarom geniet ik volop van de momenten dat het hier in huis lekker stil is, man aan het werk en Huub naar dagverblijf of opa en oma. Want op deze dagen heb ik alle tijd om aandacht te besteden aan Max. Dan neem ik uitgebreid de tijd voor een badje, krijgt hij heeeel veeeeel kusjes en ligt hij geregeld op mijn buik te slapen. Want dat is toch het lekkerste wat er is?! Hoe  cliche  het ook klinkt, de tijd gaat nu nog veel harder, de weken vliegen voorbij en ik zie Max steeds groter en groter worden (wat natuurlijk een goed teken is). Stiekem wens ik dat hij altijd klein zal zijn. Maar aan de ander kant ben ik ook veel te nieuwsgierig hoe hij er over een jaar uit zal zien. Zal hij net zo Hollandswelvaren worden als broer Huub? Broer Huub is trouwens onwijs trots op z’n broertje. Max zal straks blij zijn dat hij zo’n lieve en stoere broer heeft. De komende weken staan hier nog in het teken van genieten, want zodra het werkende leven weer gaat beginnen stappen we weer op de sneltrein en voor we het weten slaat Max dan in een taart voor de cakesmash shoot. Want dat gaan we zeker weer doen. We leggen graag mooie beelden van onze zoons en gezin vast, zodat we af en toe een blik terug in de tijd kunnen werpen. Heel fijn dat Linda alle tijd neemt voor haar shoots, ik kan haar zeker aanraden 😊.

Liefs Carlijn’

 

Wil je meer lifestyle fotografie zien? Klik dan hier!

 

Wisten jullie dat ik werkzaam ben in verschillende soorten fotografie? Cakesmashfotoshoots, newbornfotografie, een familie fotoshoot of kinderfotografie, vraag gerust eens naar de mogelijkheden! Ik fotografeer veel in de omgeving van Barneveld. Fotograaf Putten, Nijkerk, Scherpenzeel, Ermelo, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Lunteren, Woudenberg, Amersfoort, Leusden, etc. Wil jij weten of ik ook bij jou kom? Vraag het mij gerust! Gemiddeld reis ik 60 minuten om Barneveld heen.