P O R T R E T19/12/18

P O R T R E T

Ongeveer 2 maanden geleden kwam Willeke met de vraag of ik ‘melt your kids’ kende. Hier had ik weleens van gehoord, maar dit had ik zelf nog nooit gedaan. Het is dan de bedoeling dat je van bijvoorbeeld 2 zussen 1 portret maakt. Je kan dit doen zonder scheidingslijn, met een lichte scheidingslijn of met een duidelijke streep. Wij hebben voor de lichte scheidingslijn gekozen, zo zie je wel dat er iets niet klopt, maar begrijp je het niet direct.

Hoe bijzonder is dit?

 

Actief ben ik 0.a. in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, Nijkerk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede, Veenendaal, Nijmegen, Lunteren, Woudenberg, Stroe, Kootwijkerbroek, Ermelo, Utrecht, De Glind, Renswoude, Wekerom, Harskamp, De Klomp, Soest, Vathorst, Hoogland, Ugchelen, Hoenderloo, Deventer. Hier ben ik o.a. te boeken voor een newborn shoot, als geboorte fotograaf, voor cakesmash fotoshoots, voor een zwangerschapsfotoshoot, lifestyle fotoshoots, familiefotografie, babyfotografie en kinderfotografie. Wil je een andere shoot? Stuur mij gerust even een berichtje!