Preview geboorte Jop!02/05/2019

Geboorte Jop!

Afgelopen donderdag 2 mei mocht ik de geboorte vastleggen van Jop! Jop is middels een keizersnede ter wereld gekomen, wat was het mooi en bijzonder! Mama zal binnenkort nog een blog schrijven en daarbij plaats ik nog wat mooie beelden! Bijgevoegd vast een kleine preview. ♡♡♡♡♡♡♡♡

       

Wil je meer geboorte fotografie zien? Klik dan hier!

Actief ben ik 0.a. in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, Nijkerk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede, Veenendaal, Nijmegen, Lunteren, Woudenberg, Stroe, Kootwijkerbroek, Ermelo, Utrecht, De Glind, Renswoude, Wekerom, Harskamp, De Klomp, Soest, Vathorst, Hoogland, Ugchelen, Hoenderloo, Deventer. Hier ben ik o.a. te boeken voor een newborn shoot, als geboorte fotograaf, voor cakesmash fotoshoots, voor een zwangerschapsfotoshoot, lifestyle fotoshoots, familiefotografie, babyfotografie en kinderfotografie. Wil je een andere shoot? Stuur mij gerust even een berichtje!