Over LindaLinda van den Burg

“Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow.” Citaat Imogen Cunningham

Fotograferen is herinneringen maken. Ik ben altijd op zoek naar dat ene mooie beeld en naar dat wat de foto bijzonder maakt. Erg belangrijk vind ik het dat een ieder zich op zijn gemak voelt en kan ontspannen tijdens mijn fotosessie.

Wil je weten met wat voor fotografie ik mij nog meer allemaal bezig hou? Neem dan na het bekijken van deze website ook een kijkje op mijn blog en op mijn website www.lindavandenburg.com voor zakelijke fotografie.

IAPBP_member_logo

 

Actief ben ik 0.a. in Barneveld, Voorthuizen, Achterveld, Nijkerk, Putten, Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede, Veenendaal, Nijmegen, Lunteren, Woudenberg, Stroe, Kootwijkerbroek, Ermelo, Utrecht, De Glind, Renswoude, Wekerom, Harskamp, De Klomp, Soest, Vathorst, Hoogland, Ugchelen, Hoenderloo, Deventer. Hier ben ik o.a. te boeken voor een newborn shoot, als geboorte fotograaf, voor cakesmash fotoshoots, voor een zwangerschapsfotoshoot, lifestyle fotoshoots, familiefotografie, babyfotografie en kinderfotografie. Wil je een andere shoot? Stuur mij gerust even een berichtje!