top of page

2 in 1 portret

Ontdek de magie van een 2 in 1 portret

2 in 1 portret is meer dan alleen een foto; het is een verhaal, een momentopname waarin de unieke band tussen twee of meerdere personen wordt gevangen. Heb je je ooit afgevraagd hoeveel jouw zoon op je dochter lijkt, of welke trekjes ze van jou of je partner hebben overgenomen? Met een 2 in 1 portret zie je in één oogopslag zowel de verschillen als de overeenkomsten. Het proces is eenvoudig: we maken individuele foto’s van de personen en combineren deze vervolgens tot één of meerdere 2 in 1 portretten. Het resultaat? Een uniek kunstwerk dat niet alleen jou, maar ook anderen zal inspireren en ontroeren. En het mooiste is, je krijgt ook de losse foto’s mee, zodat je altijd de herinnering aan dit bijzondere moment behoudt.
 

De charme van een kinderportret, volwassene portret, duo portret

Een kinderportret is een tijdloze herinnering aan de onschuld en puurheid van de kindertijd. Het vastleggen van de essentie van je kind in een foto is een kunst op zich. Of het nu gaat om een speelse glimlach, een dromerige blik, of een moment van pure vreugde, een kinderportret is een waardevolle toevoeging aan elke familiecollectie. En wanneer je kiest voor een 2 in 1 portret met je kind, leg je niet alleen hun individuele schoonheid vast, maar ook de bijzondere relatie tussen broers en zussen of tussen ouder en kind.
 

Portret met een zwarte achtergrond: een tijdloze keuze

Een portret met een zwarte achtergrond brengt een unieke diepte en intensiteit naar voren in de foto. Deze stijl benadrukt de gezichtskenmerken, emoties en persoonlijkheid van het onderwerp, waardoor een krachtige en emotionele impact wordt gecreëerd. Of je nu kiest voor een individueel portret of een 2 in 1 portret, de zwarte achtergrond voegt een tijdloze elegantie toe die de aandacht volledig op de personen in de foto vestigt.

  • Unieke band: Leg de speciale relatie tussen twee personen vast.

  • Individuele schoonheid: Elk portret toont de unieke kenmerken van het onderwerp.

  • Tijdloze herinnering: Een blijvende herinnering aan een bijzonder moment.
     

Jouw moment, ons vakmanschap

Bij ons staat jouw verhaal centraal. We begrijpen hoe belangrijk het is om die ene speciale band of moment vast te leggen. Daarom bieden we niet alleen de mogelijkheid voor een 2 in 1 portret, maar ook voor individuele portretten, kinderportretten en portretten met een zwarte achtergrond. Met aandacht voor detail en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat elk portret jouw verwachtingen overtreft.

 

Kosten

De kosten van een dubbelportret bedragen €145,-. Dit is inclusief:

- opname kosten (ongeveer 20 minuten)

- bewerking dubbelportret

- de digitale definitieve foto

bottom of page