top of page

Cakesmash

Cakesmash

Wat leuk je zoontje of dochtertje is bijna jarig! Hoe mooi is het dan om een cakesmash fotoshoot te doen voor zijn of haar verjaardag? Helemaal leuk is het natuurlijk om deze cakesmash foto’s dan te gebruiken voor de uitnodiging.
 

VOORAF AAN DE CAKESMASH FOTOSHOOT

Samen overleggen wij waar we de cake smash foto’s gaan maken. Dit kan zowel bij jullie thuis als bij mij in de studio. Zelf heb ik veel versieringen, natuurlijk is het ook mogelijk om eigen versieringen te gebruiken. De taart voor de cakesmash fotoshoot kunnen jullie zelf bestellen bij de bakker in jullie woonplaats, maar hier kan ik jullie ook iemand voor aanraden.
 

TIJDENS DE CAKESMASH FOTOSHOOT

Tijdens de cakesmash fotoshoot is het een echt feestje. Je kindje mag de taart niet alleen eten, maar hij/zij mag er ook op slaan ;-). Na dat wij de leukste foto’s hebben gemaakt vervangen we de taart voor een badje. Een badje is altijd leuk voor de jarige. Ze worden niet alleen ‘schoon’, maar het levert ook de leukste foto’s op!
 

NA DE CAKESMASH FOTOSHOOT

Na de cakesmashfotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken de beelden in lage resolutie via de mail. Jullie kunnen de cake smash foto’s rustig bekijken en dan de pakket keuze maken. De verschillende mogelijkheden kunnen jullie vinden op mijn prijzen pagina.

bottom of page