top of page

Cakesmash

Vier de eerste verjaardag van je kind met een onvergetelijke cakesmashfotoshoot

Cakesmashfotoshoot - een woord dat de vrolijkheid en het plezier van de eerste verjaardag van je kindje perfect omschrijft. Is je kleintje bijna jarig en ben je op zoek naar een unieke manier om deze mijlpaal te vieren? Dan is een cakesmashfotoshoot echt iets voor jou! Tijdens deze fotoshoot wordt je baby in een hele leuke setting met taart geplaatst. Het doel? Laat je kindje de taart ontdekken, ermee spelen en natuurlijk ervan smullen. Het resultaat is een reeks spontane, vrolijke en soms hilarische foto’s die de essentie van kinderlijke verwondering en plezier vastleggen.

Wat is cakesmashfotografie?

Cakesmashfotografie is meer dan alleen foto’s maken van je kind met een taart. Het is een ervaring, een viering en een manier om een bijzonder moment in het leven van je kind vast te leggen. Maar wat maakt een cakesmashfotoshoot zo speciaal?

  • Persoonlijke taart: De taart wordt speciaal door jou uitgekozen bij bijvoorbeeld een bakker in jouw buurt, of maak hem zelf!

  • Eerste portretfoto’s: Voordat de taart tevoorschijn komt, maken we prachtige portretfoto’s van je kind.

  • Het feestje: Zodra de taart erbij komt, verandert de fotoshoot in een klein feestje.

Kies de perfecte cakesmashfotograaf

Een succesvolle cakesmashfotoshoot staat of valt met de juiste cakesmashfotograaf. Waar moet je op letten bij het kiezen van een fotograaf?

  • Ervaring: Kies voor een fotograaf met ervaring in cakesmashfotografie.

  • Portfolio: Bekijk het portfolio om een gevoel te krijgen bij de stijl van de fotograaf.

  • Persoonlijke benadering: Een goede fotograaf neemt de tijd om jouw wensen te bespreken en je kindje op zijn gemak te stellen.

Maak van de cakesmashfotoshoot een feestje

Een cakesmashfotoshoot is niet alleen een fotoshoot, het is een feestje op zich. Hier zijn enkele tips om het meeste uit deze bijzondere ervaring te halen:

  • Bedenk van tevoren wat jij mooi vindt, bekijk bijvoorbeeld mijn portfolio. Wil je een cakesmashfotoshoot in de studio? Of liever buiten?

  • Ontspan: Kinderen voelen het aan als ouders gespannen zijn. Probeer te ontspannen en geniet van het moment.

  • Wees flexibel: Elke cakesmashfotoshoot verloopt anders. Sommige kinderen duiken direct op de taart af, anderen zijn wat terughoudender. Dat is allemaal prima.

Boek nu jouw cakesmashfotoshoot

Ben je klaar om de eerste verjaardag van je kind op een unieke en onvergetelijke manier te vieren? Boek dan nu jouw cakesmashfotoshoot. Wacht niet te lang met boeken, zeker als je de foto’s wilt gebruiken voor uitnodigingen of decoratie voor de verjaardag. Samen maken we er een onvergetelijk moment van, vol plezier, lachjes en misschien een beetje taart op onverwachte plaatsen.

bottom of page