top of page

Geboorte fotografie

Geboorte fotografie

Je bent zwanger en alles aan het voorbereiden op de komst van de kleine. Geluk, blijdschap en emoties razen door je lichaam. Je eerste kindje of juist je derde? Het blijft altijd even mooi en bijzonder. Met geboorte fotograaf Linda is het mogelijk om de geboorte in alle rust vast te laten leggen.

 

VOORAF AAN DE GEBOORTEFOTOGRAFIE

Graag zou ik jullie willen ontmoeten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met de juiste afspraken weten wij allebei wat we van elkaar kunnen verwachten. Tijdens het gesprek zal ik jullie wat geboorte foto’s laten zien, zowel digitaal als in een album.

 

TIJDENS DE GEBOORTE

Tijdens de geboorte zal ik rustig aanwezig zijn. Ik fotografeer de intieme momenten van het opvangen van de weeën, maar ook de onderonsjes tussendoor. Natuurlijk de geboorte zelf, het doorknippen van de navelstreng en de mooiste momenten en emoties wanneer de kleine dan eindelijk bij jullie ligt. De eerste voeding, maar ook de eerste keer dat de kleine kleertjes aankrijgt.

 

NA DE GEBOORTE

Na de geboorte zullen jullie binnen 4 weken de beelden ontvangen. Jullie kunnen een selectie maken van de mooiste beelden voor in een door mij opgemaakt album.

Benieuwd naar de kosten van een geboorte reportage? Kijk dan even op mijn prijzen pagina.

bottom of page