top of page

Baby lifestyle fotoshoot

Baby lifestyle fotoshoot

Wil jij een foto van je kinderen? Of juist van je baby? Hartstikke leuk! Dit is mogelijk in mijn studio, lifestyle bij jullie aan huis of op een mooie buitenlocatie. Wat momenteel ook helemaal hip&trending is zijn de welbekende sitters. Een sitter fotoshoot is mogelijk vanaf het moment dat de kleine zelf kan zitten. Voorheen werd dit ook wel gewoon de baby fotoshoot genoemd.

 

TIJDENS DE KIDS, BABY OF SITTER FOTOSHOOT

Tijdens de fotoshoot nemen wij alle tijd om de mooiste foto’s van jullie kids of baby maken. Het moet een ontspannen, maar vooral leuk momentje zijn voor de kids. Ze moeten zichzelf kunnen zijn en even de tijd hebben om te wennen aan de camera. Met een kinder-fotoshoot buiten gaat dit altijd vrij snel, ze vinden het leuk en rennen lekker heen en weer! Het is ook altijd leuk om de lievelingsknuffel o.i.d. mee te nemen!

 

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken de beelden in lage resolutie via de mail. Jullie kunnen de foto’s van de kids of kleine rustig bekijken en dan de pakket keuze maken. De verschillende mogelijkheden kunnen jullie vinden op mijn prijzen pagina.

bottom of page