top of page

Newborn shoot

Newborn shoot

Je kindje is net geboren. Geluk, blijdschap en emoties razen door je lichaam. Hoe mooi en bijzonder is dit? Met een newborn shoot kun je jouw pasgeboren baby op een unieke manier laten vastleggen.

Bij newborn fotograaf Linda staat rust centraal tijdens een shoot, dit zie je terug komen in haar werk. De baby’s van haar newborn shoot stralen onder andere puurheid, kwetsbaarheid en harmonie uit. Ben jij op zoek naar een newborn fotograaf? Bekijk hier haar portfolio en stel gerust wat vragen via de contactpagina.
 

DE BESTE PERIODE VOOR DE NEWBORN FOTOSHOOT?

Linda doet de newborn fotografie het liefste tussen dag 12 en dag 28. Zij vindt het belangrijk dat de kleine eerst even de tijd heeft om echt te kunnen ‘landen’. In haar beleving slapen ze na dag 12 nog net zo goed, alleen kunnen ze dan wat meer ‘prikkels’ aan. Voor de newborn fotoshoot ontvangen jullie de nodige voorbereidingen via de mail.
 

TIJDENS DE NEWBORNFOTOGRAFIE

Tijdens de newborn fotografie laten wij ons leiden door de kleine. Veiligheid en rust staan centraal. Er is altijd mogelijkheid om even te voeden en te knuffelen waar nodig. Hierdoor kan een newborn fotoshoot rustig 2,5 uur duren. Wij nemen samen alle tijd om mooie foto’s te maken. Als er broertjes of zusjes zijn mogen zij indien mogelijk natuurlijk ook op de foto.
 

NA DE NEWBORN FOTOSHOOT

Na de newborn fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken de beelden in lage resolutie via de mail. Jullie kunnen de newborn foto’s rustig bekijken en dan de pakket keuze maken. De verschillende pakketten kunnen jullie bekijken op mijn prijzen pagina.

bottom of page