top of page

Newborn shoot

Leg de tijd stil met een newborn shoot

Newborn shoot - het zijn magische woorden voor kersverse ouders. De eerste weken na de geboorte van je kleintje zijn onbeschrijfelijk en voorbij voordat je het weet. Het vastleggen van deze momenten tijdens een newbornfotoshoot is een waardevolle herinnering voor later. Als ervaren fotograaf weet ik hoe belangrijk het is om deze vluchtige momenten te koesteren. Met een professionele babyfotoshoot leg je de puurheid en onschuld van je pasgeboren baby vast, zodat je altijd terug kunt kijken naar deze bijzondere tijd.

De magie van een pasgeboren wonder

Een newborn shoot is niet zomaar een fotosessie; het is een ervaring die je maar één keer kunt beleven. De beste tijd voor een newbornfotoshoot is wanneer je baby tussen de 12 en 30 dagen oud is. In deze periode slapen ze nog veel en kunnen we die schattige, dromerige poses vastleggen. Tijdens de shoot zorg ik voor een warme en veilige omgeving, waarin jouw baby centraal staat.

Waarom kiezen voor een newborn shoot?

  • Kostbare herinneringen: Deze foto's zijn een blijvende herinnering aan de eerste dagen van je kindje.

  • Professionele kwaliteit: Met professionele apparatuur en technieken zorg ik voor foto's van hoge kwaliteit.

  • Veiligheid en comfort: De veiligheid en het comfort van je baby staan altijd voorop.

Een fotoshoot vol liefde en aandacht

Tijdens de newborn shoot neem ik alle tijd voor jou en je baby. Voedingen en knuffelmomenten worden rustig ingepland, zodat er een ontspannen sfeer heerst. Met zachte dekentjes, natuurlijke accessoires en een oog voor detail, creëer ik een serie foto's die de band tussen jou en je baby weerspiegelt.

Boek nu jouw newborn shoot

Wil je de eerste dagen van je kindje voor altijd vastleggen? Neem dan contact op om jouw newborn shoot te boeken. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring en prachtige foto's die de liefde en puurheid van je pasgeboren kindje uitstralen. Reserveer tijdens je zwangerschap of kort na de geboorte, zodat we samen de perfecte herinneringen kunnen creëren.

Meer informatie? Klik dan hier! Wil je meer babyfotografie zien? Klik dan hier!

bottom of page