top of page

Kids, sitters

Vind de perfecte kinderfotograaf voor onvergetelijke momenten

Als ouder wil je geen enkel bijzonder moment van je kind missen. Kinderfotografen zijn gespecialiseerd in het vastleggen van deze kostbare momenten, zodat je een blijvende herinnering hebt aan de kindertijd van je zoon of dochter. Of het nu gaat om een spontane lach, een eerste stapje of een speciale mijlpaal, een professionele kinderfotograaf weet precies hoe deze momenten het beste vastgelegd kunnen worden.

Welke ouders hebben géén portret van hun kind binnen hangen? Zelfs als zoon of dochter al lang en breed het huis uit is, blijven de kinderfoto’s aan de muur hangen. Laat je niet tegenhouden door ongeduldige of snel afgeleide kinderen, wij als fotografen zijn wel wat gewend! En eenmaal afgedrukt, overleven kinderfoto’s elke fase. Investeer dus in de toekomst en leg die mooie momenten vast voordat ze groot zijn.

Een waardevol vervolg op de newbornshoot is de sitter shoot. De sitter sessie is een fotoshoot van je baby wanneer die kan zitten maar nog niet kan lopen. Dit is het perfecte moment voor een fotoshoot. Een mijlpaal die je wilt vastleggen. Met zachte kleuren, materialen en achtergronden zodat de nadruk ligt op je kindje.

De magie van een kinderportret

Een kinderportret is meer dan alleen een foto; het is een kunstwerk dat de essentie van je kind in een bepaald stadium van zijn of haar leven vastlegt. Kinderfotografen hebben de vaardigheid om:

  • De unieke persoonlijkheid van je kind te vangen

  • Speciale momenten te creëren die natuurlijk en ongedwongen zijn

  • Een comfortabele setting te bieden waarin je kind zichzelf kan zijn

Sittershoot: een bijzondere mijlpaal vastleggen

De sitterfotoshoot, ook wel bekend als een sitter session, is een speciale gelegenheid om je kind te fotograferen op een moment dat hij of zij zelfstandig kan zitten maar nog niet kan lopen. Dit bijzondere stadium biedt unieke mogelijkheden voor prachtige foto's omdat:

  • Je kind actiever kan deelnemen aan de fotoshoot

  • Er meer variatie in poses mogelijk is

  • De focus volledig op je kindje ligt, zonder afleiding van te veel decor

Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een sitter session babyfotoshoot te boeken! Bij een sitter babyfotoshoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zozeer op het decor. Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn.

Waarom kiezen voor mijn kinderfotografie?

Mijn studio biedt een warme en uitnodigende omgeving waar je kind zich snel op zijn gemak zal voelen. Als kinderfotograaf ben ik gewend;

  • Geduldig en flexibel te zijn met kinderen

  • Creatieve en speelse sessies te organiseren

  • De mooiste momenten natuurlijk vast te leggen

Of je nu op zoek bent naar een kinderportret, een sitterfotoshoot of een andere vorm van kinderfotografie, ik sta klaar om deze speciale momenten voor altijd vast te leggen. Boek vandaag nog een sessie en laat mij de onvergetelijke momenten van je kind vereeuwigen.

bottom of page