top of page

ABOUT 

14680930_1137436529637265_198321840585261935_o-1024x631.jpg
A99I3251.jpg

Linda

Welkom op mijn website, wat leuk dat je komt kijken. Ik ben Linda, 34 jaar jong en kom uit Barneveld. Barneveld is maar een klein gedeelte van mijn werk gebied, ik werk gemiddeld in een straal van 75 kilometer om Barneveld heen. Mijn fotostudio is hier wel gevestigd.
 
De meeste mensen zijn dol op hun werk, maar ik kan wel zeggen dat ik bijzonder werk heb. Door mijn brede fotografie interesse kan ik veel momenten in iemands leven vastleggen. Wat ik voornamelijk doe is zwangerschapsfotografie, geboortefotografie, newbornfotografie, cakesmash fotoshoots, kinderportretten en familie fotografie.
Dat er emotie vrij komt bij een geboorte is vanzelfsprekend, hier later naar kunnen terugblikken is alleen maar bijzonder. Dit geldt natuurlijk voor ieder moment van baby
tot puber, herinneringen maken! Ik leg die herinneringen graag voor jullie vast!

 
Omdat ik het belangrijk vind alles zo goed en professioneel mogelijk te realiseren ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie Dupho. DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen in Nederland. 

In de vrije tijd naast mijn fotografie besteed ik veel aandacht aan vriendinnen en aan mijn sport paardrijden (foto met paard door www.sportpaardenfoto.nl). Ik drink ontzettend graag koffie en op zijn tijd een lekker glas wijn.
 
Heb je vragen of wil je een shoot bij mijn boeken neem dan contact met mij op!
bottom of page