top of page

RECENSIES

zussen
– Yvonne van de Veen (25)
 

“AL MET AL, EEN ECHTE AANRADER!”

“Mijn ervaring met Linda van den Burg Foto is in één woord ‘super’. We hebben een newbornshoot door haar laten maken en ze nam er gelukkig alle tijd voor. Dat is erg fijn aangezien je nooit van tevoren weet hoe een baby gaat reageren tijdens de shoot. We kregen al snel de foto’s toegestuurd per mail om ze uit te kiezen. Super leuk, want ik was erg benieuwd!;) Later wilde ik nog een paar kleurfoto’s in het zwart/wit hebben. Ook dat was allemaal geen enkel probleem en ik kreeg ze heel snel weer opgestuurd. Al met al, een echte aanrader!”

 

lief
moeder en dochter
– Désirée Pater – Jansen

“HET WAS ELKE KEER WEER EEN HELE ONTSPANNEN SFEER”

Onze dochter heeft al twee keer een super leuke fotoshoot gehad bij Linda. Wat een engelen geduld heeft ze en wat is ze lief voor onze dochter. Het was elke keer weer een hele ontspannen sfeer. De foto’s zijn onwijs gaaf geworden! En ook nog eens snel geleverd. Ook het contact vooraf was goed, ze heeft ook echt hele leuke ideeën. Zeker een aanrader! Linda bedankt voor de persoonlijke aandacht en het prachtige resultaat.

lief
meisje

– Sharon Kaija (28)


“ZE NAM ECHT DE TIJD VOOR ONS”

“Wij zijn als gezin erg blij geweest met onze keuze voor Linda als fotograaf. Linda kon duidelijke aanwijzingen geven hoe wij bijvoorbeeld moesten staan en kwam met creatieve ideeën zodat wij de mooiste foto’s kregen. Zij is super leuk en geduldig in het contact met onze kinderen geweest en had een professionele houding. Ze nam daarnaast ook echt de tijd voor ons en gunde ons de beste foto’s. De foto’s zijn prachtig geworden!”

lief
keizersnede
lief
– Nikita Schenk (29)
 

“DIERBARE HERINNERING VOOR NU EN LATER”
“Zeer professioneel, puur en relaxt. Wat zijn wij blij met de geboortefoto’s die Linda gemaakt heeft, bij het bekijken elke keer weer een brok in onze keel. Een moment die je nooit meer over kan doen is voor altijd onwijs mooi vastgelegd. Hoe prachtig en dierbaar is dat! Een aanrader voor iedereen!”
liefde
lief
– Christa Taberima (29)
 
 
“BINNENKORT NOG MAAR EEN KEER, MAAR DAN VAN ONS ZOONTJE”
“Super fotograaf! Nadat ik hele mooie foto’s voorbij zag komen op Facebook ben ik zelf overstag gegaan om mijn eigen zwangerschap vast te leggen, samen met mijn partner. Ik twijfelde heel erg om dit te doen omdat ik totaal niet kan poseren. Dit had ik aangegeven maar Linda heeft mij tijdens de fotoshoot heel erg op m’n gemak gesteld waardoor ik niet echt het gevoel had dat ik met een fotoshoot bezig was! Het was een gezellige en relaxte sfeer. Een echte aanrader dus! En superblij met de mooie foto’s natuurlijk!! Binnenkort nog maar een keer, maar dan van ons zoontje ;)”
gezin
lief
- Vincy Mooren
 

 
"LINDA NEEMT DE TIJD"
Gezinsshoot gedaan bij Linda.
Prachtige foto's!
Linda neemt de tijd en zorgt dat je je niet ongemakkelijk o.i.d. voelt. Een grote aanrader ♡
bottom of page