top of page
  • Writer's pictureLinda van den Burg

Dubbelportret vader&zoon

Deze zoon mailde mij of het ook mogelijk was om een dubbelportret met zijn vader te laten maken? Natuurlijk, hartstikke leuk. Een foto van vader en zoon!
Een dubbelportret vastleggen: een unieke herinnering


Een dubbelportret is een prachtige manier om de band tussen twee mensen vast te leggen. Of het nu gaat om een vader en zoon, moeder en dochter, of twee goede vrienden, een dubbelportret biedt een unieke kans om de relatie en de dynamiek tussen de twee personen te laten zien. Een dubbelportret is niet alleen een mooie herinnering voor nu, maar ook een waardevol aandenken voor de toekomst. En leuk om te doen!


2in1portret: een creatieve benadering

Een 2in1portret is een creatieve benadering van het traditionele dubbelportret. Hierbij worden de gezichten van twee personen op een artistieke manier samengevoegd tot één beeld. Het resultaat is een uniek kunstwerk dat de verbondenheid tussen de twee personen op een bijzondere manier weergeeft. Deze techniek is vooral populair bij stellen en familieleden die hun band op een creatieve manier willen vastleggen.


De voordelen van een dubbelportret

Een dubbelportret biedt verschillende voordelen:

  • Emotionele waarde: Het vastleggen van de band tussen twee mensen kan veel emotionele waarde hebben.

  • Unieke herinnering: Een dubbelportret is een unieke manier om een speciale relatie te vereeuwigen.

  • Geschikt voor alle leeftijden: Of je nu jong of oud bent, een dubbelportret is altijd een mooie manier om een bijzondere band vast te leggen.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page